Η προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο. Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, στη «Λεωφόρο».

Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα play off και η ΑΕΚ για να αυξήσει στους 9 βαθμούς τη μεταξύ τους διαφορά.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν στα Over/Under συνολικά γκολ της 25ης αγωνιστικής, τα Over/Under συνολικά γκολ στο πρώτο ημίχρονο, την ομάδα που θα σκοράρει τα περισσότερα γκολ, τη νίκη γηπεδούχων ή φιλοξενούμενων με χάντικαπ 4,5 γκολ, την ομάδα που θα πετύχει τα περισσότερα γκολ στα ζευγάρια Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός-ΑΕΚ, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, Άρης-Ολυμπιακός, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ-Άρης, ΑΕΚ-Άρης και Παναθηναϊκός-Άρης.

 

Την Κυριακή (18:30) και στο Wembley διεξάγεται ο τελικός του League Cup. Η Τσέλσι και η Λίβερπουλ διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Ανάμεσα στις πολλές στοιχηματικές επιλογές που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα για τον τελικό του League Cup, είναι και αυτές για τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον τελευταίο σκόρερ, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, το σύνολο των κόρνερ, τον νικητή των κόρνερ, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου.