Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 σημείωσε την Κυριακή (13/2) ο Πανσερραϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου για τη 18η αγωνιστική του 1ου (Βορείου) ομίλου της Σούπερ Λίγκας 2.

Με αυτό το διπλό τα «λιοντάρια» με 16 βαθμούς βγήκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού και είναι στη 13η θέση, την ίδια στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» της Μαγνησίας είναι μαζί με την Καβάλα στους 13 πόντους και στο… βυθό της κατάταξης.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του παιχνιδιού, ο Παπαβασιλείου στο 35′ σούταρε στην κίνηση μετά από σέντρα του Κόντσι και η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Βούγιοβιτς , ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κανίς έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-1, αστοχώντας με κοντινό πλασέ και με την μπάλα να περνά ψηλά άουτ.

Το 0-1, τελικά, ήρθε στο 46′ με σουτ του Κανίς κι ενώ ο Βούγιοβιτς μπλόκαρε μέσα από τη γραμμή για να ισοφαρίσει για την ομάδα του Βασίλη Βούζα ο Κουντουριώτης στο 58′ με σουτ εντός περιοχής.

Οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη, ωστόσο, απάντησαν άμεσα και στο 62′ ο Παπαβασιλείου με πλασέ αξιοποίησε το κόρνερ που εκτέλεσε από αριστερά ο Κόντσι, χαρίζοντας το πολύτιμο τρίποντο στους Σερραίους.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βάτσιος του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής με βοηθούς τον Δίπλαρη του Συνδέσμου Καρδίτσας και τον Δημόπουλο του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής.