Το Σέφιλντ χωρίζεται στα δύο! Γιουνάιτεντ και Γουένσντεϊ αναμετρούνται απόψε για 130ή φορά στην πιο ενδιαφέρουσα «μάχη» της 17ης αγωνιστικής της Championship.

Οι βίοι των δύο ομάδων είναι αντίθετοι. Τα μεν «Σπαθιά» δείχνουν ένα εξαιρετικό πρόσωπο καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς, παίζουν καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο και δικαίως βρίσκονται στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Η πρόσφατη ήττα από τη Φόρεστ έδειξε πως έχουν τρωτά σημεία, ωστόσο δύσκολα οι «Κουκουβάγιες» μπορούν να τα χτυπήσουν.

Η ομάδα του Τζος Λούχουκαϊ είναι η επιτομή του «όσα πάνε κι όσα έρθουν» τη φετινή σεζόν. Η άμυνα της παρουσιάζεται συνεχώς αφελής και ήδη έχει δεχτεί 30 (!) γκολ, έχοντας τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία μαζί με την Πρέστον. Επιθετικά βρίσκεται το δρόμο προς τα δίχτυα με σχετική άνεση, όπως ακριβώς και η Γιουνάιτεντ.

Μπορεί τα ντέρμπι να είναι συνήθως διαφορετική διαδικασία από τους άλλους αγώνες, όμως εδώ θα πάμε με την πεπατημένη. Οι γηπεδούχοι δύσκολα δεν θα φύγουν με το τρίποντο κόντρα στις αφελείς «Κουκουβάγιες», ενώ το ματς υπόσχεται και πολλά γκολ, οπότε πάμε σε άσο και over 2,5 σε τιμές άνω του 2 στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες.

Πρόταση: Σέφιλντ Γιουναίτεντ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ (21:30) 1 και Over 2,5.