Η Ρόμα ταξιδεύει στην Μόσχα για να αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ, με τους Ιταλούς να θέλουν την νίκη για να κλειδώσουν σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στην επόμενη φάση και τους Ρώσους να ψάχνουν το τρίποντο που θα τους φέρει στην δεύτερη θέση.

Αδιαμφισβήτητα η ποιότητα των Ρωμαίων δεν συγκρίνεται με αυτή της ΤΣΣΚΑ με τους Ιταλούς να επικρατούν εύκολα με 3-0 στην προηγούμενη αναμέτρηση, με την παράδοση να λέει πως η Ρόμα δεν έχει ηττηθεί στις τέσσερις προηγούμενες επισκέψεις της στην Ρωσία.

Ο Ντι Φραντσέσκο δεν θα έχει κατά πάσα πιθανότητα τον Ντε Ρόσι στην διάθεση του, με τον Τζέκο να τίθεται κανονικά στην μάχη. Ενώ, η ΤΣΣΚΑ εκτός από τον τραυματισμό του Ερνάνες, είδε τον Τζαγκόεφ να μην προπονείται χθες, με την συμμετοχή του στην βασική ενδεκάδα να είναι ιδιαίτερα αμφίβολη.

Δυνατή στην έδρα της η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως μας έδειξε και στην αναμέτρηση με την Ρεάλ, ωστόσο έχει αποδείξει πως δεν μπορεί να κάνει το παραπάνω βήμα στην διοργάνωση. Ποντάρουμε στην εμπειρία των Ρωμαίων που δεν χάνουν στην Ρωσία.

Πρόταση: ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρόμα Χ/2